Skip to content

Over ons Café 't Haantje

Café ’t Haantje is al ruim een halve eeuw een vertrouwd adres voor heel veel Rotterdammers en bezoekers van buiten de stad. De zaak aan de Bierens de Haanweg ligt in het hart van Lombardijen en is het centraal middelpunt bij evenementen in deze wijk. Naast een gezellig buurtcafé is Café ’t Haantje vanouds een ontmoetingsplaats voor Feyenoord-supporters en in toenemende mate zowel een populair (familie-) restaurant als de plek bij uitstek op Zuid om relaxed te loungen op het schitterende terras.

Ons motto is lekker eten en drinken in een prettige sfeer tegen een betaalbare prijs. Samen met onze gastvrije medewerkers heten we je van harte welkom.

Diane en Willem Bollaart, eigenaars

In de buurt en ook dichtbij

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR

GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR

Bij Café ’t Haantje is volop parkeergelegenheid voor de deur. En je hoeft er niet voor te betalen bovendien.

MAKKELIJK BEREIKBAAR

MAKKELIJK BEREIKBAAR

Café ’t Haantje ligt slechts enkele minuten rijden van Vaanplein en de belangrijkste toegangsweg naar Ahoy, Zuidplein en Centrum.

VLAKBIJ OPENBAAR VERVOER

VLAKBIJ OPENBAAR VERVOER

Bus 70 en diverse streekbussen hebben een halte om de hoek en het is slechts een korte wandeling naar tramhaltes 2, 20 en 25.

WIJ BELLEN GRAAG EEN TAXI VOOR JE

WIJ BELLEN GRAAG EEN TAXI VOOR JE

Drinken en zelf rijden gaan niet samen. Wij hebben een directe verbinding met de RTC en regelen graag een taxi voor je.

Uitgebreide kaart met voor elk wat wils

ETEN

Uitgebreide kaart met voor elk wat wils
Zes (speciaal-) bieren op tap

DRINKEN

Zes (speciaal-) bieren op tap
Ruim terras met comfortabele loungebanken

LOUNGEN

Ruim terras met comfortabele loungebanken
De ideale locatie voor feesten en partijen

FEESTEN

De ideale locatie voor feesten en partijen

Evenementen

Regelmatig vinden bij Café ’t Haantje bijzondere evenementen plaats, uiteenlopend van live-muziek tot klaverjas tournooien. Tijdens de zomermaanden organiseren we vaak barbecue events met onze unieke Oklahoma Smoker (zo’n hele grote met een schoorsteen). Maar ook voor jouw eigen feest is Café ’t Haantje een ideale locatie. Ongeacht of je een verjaardag, bruiloft of jubilieum te vieren hebt, of een nieuwjaarsborrel met collega’s wilt houden, we hebben alles in huis om er een daverend succes van te maken. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

catering
smoker

Catering

Ook voor de verzorging van jouw evenement op je eigen locatie kan je bij Café ’t Haantje terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos en lopen uiteen van catering tot het bemannen van een complete keuken (met onze eigen apparatuur) ter plekke. We hebben de beschikking over diverse professionele barbecues, buitenkeuken, buitenbar, party-tenten en dergelijke. Bel gerust om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Café 't Haantje in het nieuws

Met enige regelmatig is Café ’t Haantje decor geweest voor radio- en televisieopnames (zie bijvoorbeeld de video op de Feyenoord pagina). Maar wist je dat we ook figureren in de song Oh, Rotterdam! (Mooie stad achter de haven) van Paus Roffa?

Op maandag 25 september 2018 waren oud-spelers Rinus Israël en Wim Jansen bij ons in Café ’t Haantje voor een artikel in het Feyenoord Magazine dat eind november 2018 verschijnt. Links enkele foto’s die ontmoeting (klik op een thumbnail voor een vergroting).

Buienradar

Op de buienradar widget zie je of er al dan niet regen op komst is. Klik op de afbeelding voor een uitgebreide weersverwachting. Overigens, bij Café ’t Haantje kan je meestal droog zitten, ook als het buiten giet. We hebben namelijk een (gedeeltelijk) licht doorlatend overdekt terras met verwarmers.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van evenementen, week- en maandmenu’s enhet laatste nieuws over Café ’t Haantje? Volg ons dan op Facebook.

waterhaan 2
haantje onderkant

CAFÉ ’t HAANTJE
Bierens de Haanweg 12
3076 DC Rotterdam
010 419 7776

K.v.K.: 56008805

geen 18 geen druppel

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11:00 – 22:00
Woensdag: 11:00 – 22:00
Donderdag: 11:00 – 22:00
Vrijdag: 11:00 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

bob

BELANGRIJK
Privacy & Cookies
Gebruiksvoorwaarden
Contact

Heb je een allergie? Meld het ons.

©2018 – tot heden            Café ’t Haantje
Alle rechten voorbehouden