Protocolbepalingen Corona

Protocolbepalingen Corona

  1. De veiligheid van gasten, medewerkers en leveranciers staat centraal bij onze protocolregels.
  2. Er zijn voldoende medewerkers aangesteld die verantwoordelijk zijn voor de naleving van het protocol en die dit ook actief controleren.

Algemene richtlijnen voor de gasten:

  1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers

Uitzonderingen:

  • Aan een tafel mogen meerdere personen binnen 1,5 meter zitten als het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat.
  • Aan een tafel mogen tweetallen binnen 1,5 meter zitten.
  • Op het terras mogen uitsluitend zitplaatsen zijn.
  1. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  2. Wij kunnen gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid en/of griepklachten.
  3. Voor een tafel binnen in ons bedrijf is het verplicht om te reserveren.
  4. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  5. Gebruik de handgel bij binnenkomst van ons bedrijf.
  6. Was na het toiletbezoek grondig je handen en/of gebruik de handgel.
  7. Betaal bij voorkeur contactloos.
  8. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5 meter regels van ons horecabedrijf dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die ons horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou verhaald worden.

Bij binnenkomst in ons bedrijf ( ook op het terras) stellen wij deze volgende vragen om uw gezondheid te controleren.

 

Checklist-triage-protocol-heropening-horeca
logo-trans

CAFÉ ‘t HAANTJE
Bierens de Haanweg 12
3076 DC Rotterdam
010 419 7776

K.v.K.: 56008805

geen 18 geen druppel

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: 11:00 – 22:00
Dinsdag: 11:00 – 22:00
Woensdag: 11:00 – 22:00
Donderdag: 11:00 – 23:00
Vrijdag: 11:00 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

bob

BELANGRIJK
Privacy & Cookies
Gebruiksvoorwaarden
Contact

Heb je een allergie? Meld het ons.

©2018-2019 Café ‘t Haantje
Alle rechten voorbehouden