Skip to content

Dranken Op het goede leven

Bier

Bij café ‘t Haantje zijn 6 bieren op tap verkrijgbaar. Standaard altijd Hertog Jan en Jupiler plus twee Belgische bieren. De andere twee taps zijn gereserveerd voor seizoensbieren, zoals bijvoorbeeld Lentebok, Herfstbok en Weizener.

Hertog Jan

Hertog Jan

Hertog Jan Pilsener wordt gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde hop en mout, en water uit eigen bro. Hertog Jan is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk.
Weizener

Weizener

Hertog Jan Weizener (5,7%) is een licht nevelig, diepgoud zomerbier van 100% tarwemout dat gemakkelijk drinkt. Zacht met voldoende bitters, volmondig, aromatisch en toch lekker fris dankzij een onmiskenbare vleug sinaasappel(schil).
Leffe Bruin

Leffe Bruin

Leffe Bruin is een authentiek abdijbier naar een traditioneel recept uit de abdij van Leffe. Hij heeft een delicate smaak van vanille en kruidnagel en een vol aroma van toffee en karamel. Zijn diepe, herfstbruine kleur dankt hij aan donkergebrande mout. Leffe Bruin bevat 6,5 % alcohol en past bij kruidige, hartige en zoete gerechten of bij aperitiefhapjes zoals toast met foie gras.
Jupiler

Jupiler

Jupiler is het populairstge bier in België, het land der bieren. De bitterzachte pils wordt gebrouwen met de beste ingrediënten (mout, maïs, water, hop en gist), volgens een onberispelijk vakmanschap. Een Jupiler kun je ook op elk moment drinken, dankzij een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en toegankelijke smaak.
Trippel Karmeliet

Trippel Karmeliet

Karmeliet is een complex goud- tot bronskleurig bier met een romige schuimkraag. Dit komt onder meer door de gebruikte granen, maar ook door een beperkt gebruik van Stiermarkse hop, het overvloedig kruiden en het fruitig karakter (banaan en vanille) van de huisgist. De zoete aanzet evolueert verder in een uitgesproken sinaasappelsmaak om dan mildbitter uit te vloeien.
Liefmans Fruitesse

Liefmans Fruitesse

Liefmans Fruitesse heeft een frisse en fruitige smaak met een zoete achtergrond. Deze blend van bier gerijpt op echte kersen en natuurlijke vruchtensappen heeft een fruitige, zoete smaak en wordt geserveerd op ijs.

Op fles

Naast onze tapbieren serveren wij ook een regelmatig wisselend assortiment speciaalbieren op fles. Zoals bijvoorbeeld Hoegaarden Radler, Leffe Blond, Hoegaarden en bieren van de Goose Island Brewery, van oorsprong een Amerikaanse micro-brouwerij. Daarnaast gaan wij regelmatig op zoek naar nieuwe smakelijke bieren waarmee we onze gasten kunnen verrassen. En natuurlijk kan je bij ons ook 0,0% bier bestellen.

Wijnen

Gewoon per glas bestellen

Wij hebben geen wijnkaart en je hoeft bij ons ook niet per fles te bestellen. Kies gewoon een glas van de soort wijn die jij lekker vindt. Onze huiswijnen (wit, rood en rosé) zijn een prima keuze. Maar je kan ook kiezen voor een Chardonnay of Sauvignon Blanc (beiden wit), een Merlot (rood) of een Mattheus (Rosé). Stuk voor stuk prima wijnen voor een betaalbare prijs.

Reserveren

Bel ons op 010 419 7776 of klik de onderstaande button om online te reserveren.

logo-trans

CAFÉ ‘t HAANTJE
Bierens de Haanweg 12
3076 DC Rotterdam
010 419 7776

K.v.K.: 56008805

geen 18 geen druppel

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11:00 – 22:00
Woensdag: 11:00 – 22:00
Donderdag: 11:00 – 22:00
Vrijdag: 11:00 – 23:00
Zaterdag: 11:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

bob

BELANGRIJK
Privacy & Cookies
Gebruiksvoorwaarden
Contact

Heb je een allergie? Meld het ons.

©2018-2021 Café ‘t Haantje
Alle rechten voorbehouden