Skip to content

Dranken Op het goede leven

Bier

Bij café ’t Haantje zijn 14 bieren op tap verkrijgbaar. Standaard altijd Hertog Jan  De andere 13 tappunten zijn gereserveerd voor speciaal bieren, zoals bijvoorbeeld karmeliet, Weizener en leffe

Hertog Jan

Hertog Jan

Hertog Jan Pilsener wordt gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde hop en mout, en water uit eigen bro. Hertog Jan is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk.
Weizener

Weizener

Hertog Jan Weizener (5,7%) is een licht nevelig, diepgoud zomerbier van 100% tarwemout dat gemakkelijk drinkt. Zacht met voldoende bitters, volmondig, aromatisch en toch lekker fris dankzij een onmiskenbare vleug sinaasappel(schil).
Leffe Bruin

Leffe Bruin

Leffe Bruin is een authentiek abdijbier naar een traditioneel recept uit de abdij van Leffe. Hij heeft een delicate smaak van vanille en kruidnagel en een vol aroma van toffee en karamel. Zijn diepe, herfstbruine kleur dankt hij aan donkergebrande mout. Leffe Bruin bevat 6,5 % alcohol en past bij kruidige, hartige en zoete gerechten of bij aperitiefhapjes zoals toast met foie gras.
Trippel Karmeliet

Trippel Karmeliet

Karmeliet is een complex goud- tot bronskleurig bier met een romige schuimkraag. Dit komt onder meer door de gebruikte granen, maar ook door een beperkt gebruik van Stiermarkse hop, het overvloedig kruiden en het fruitig karakter (banaan en vanille) van de huisgist. De zoete aanzet evolueert verder in een uitgesproken sinaasappelsmaak om dan mildbitter uit te vloeien.
Liefmans Fruitesse

Liefmans Fruitesse

Liefmans Fruitesse heeft een frisse en fruitige smaak met een zoete achtergrond. Deze blend van bier gerijpt op echte kersen en natuurlijke vruchtensappen heeft een fruitige, zoete smaak en wordt geserveerd op ijs.
Leffe Blond

Leffe Blond

Leffe Blond is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 6.6%, Leffe Blond heeft een zoetige en fruitige smaak waar een vleugje bitterheid doorschemert, met een pittige afdronk van sinaasappel .

Wijnen

onze wijnen

Wij hebben een wijnkaart met al onze lekkere wijnen erop. Kies een glas/fles van de soort wijn die jij lekker vindt. Onze wijnen (wit, rood en rosé) zijn een prima keuze. u kunt kiezen uit bijvoorbeeld een Chardonnay of Pinot grigio (beiden wit), een Merlot (rood) of een Paparuda (rosé) . Stuk voor stuk prima wijnen voor een betaalbare prijs.

Reserveren

Bel ons op 010 419 7776 of klik de onderstaande button om online te reserveren.

waterhaan 2
haantje onderkant

CAFÉ ’t HAANTJE
Bierens de Haanweg 12
3076 DC Rotterdam
010 419 7776

K.v.K.: 56008805

geen 18 geen druppel

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11:00 – 22:00
Woensdag: 11:00 – 22:00
Donderdag: 11:00 – 22:00
Vrijdag: 11:00 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

bob

BELANGRIJK
Privacy & Cookies
Gebruiksvoorwaarden
Contact

Heb je een allergie? Meld het ons.

©2018 – tot heden            Café ’t Haantje
Alle rechten voorbehouden