FAQ Heb je een vraag?

Vragen staat vrij

Maar misschien vind je onderstaand het antwoord al.

We hebben een aantal vaak gestelde vragen van antwoord voorzien en op deze pagina afgedrukt.

  • Vooruitlopend op een wettelijke verplichting hebben wij geen rookgelegenheid in onze zaak meer. Als je een sigaret wilt opsteken kan dat buiten op het (overdekte en verwarmde) terras.

  • Die staan op elke pagina van deze website onderaan vermeld. Daar moeten we aan toevoegen dat deze niet in graniet gehouwen zijn. We passen onze tijden aan als Feyenoord voetbalt en blijven op mooie zomeravonden wat langer open als het een gezellige boel is.

  • Natuurlijk. Voor de allerkleinsten hebben we kinderzitjes beschikbaar en de wat ouderen vinden ’t Haantje heerlijk omdat ze buiten lekker de ruimte hebben om te spelen. Onnodig om te zeggen dat we een speciaal menu hebben voor junioren met allemaal dingen die ze gegarandeerd lekker vinden.

  • Wij zoeken regelmatig (parttime) versterking van ons team, zowel in de keuken als in de bediening. Stuur ons echter géén “open” sollicatie met CV. Kijk in plaats daarvan op onze Facebook pagina om te zien of er een actuele vacature is.

  • Van oudsher is Café ’t Haantje een Feyenoord café (het was de stamkroeg van de legendarische coach Ernst Happel). Alle wedstrijden worden LIVE uitgezonden en bij thuiswedstrijden rijdt onze Feyenoord bus supporters van ’t Haantje naar De Kuip en weer terug. Kijk op de FEYENOORD pagina voor meer informatie.

  • Ja. Ongeacht of je een verjaardag, jubileum, receptie of wat dan ook wilt organiseren, wij kunnen je feest tot in de puntjes verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Antwoord A: Verrekte lekker.
    Antwoord B: Gerechten uit de (Chinees-) Indonesische keuken zijn heel populair in Nederland, maar zijn gaandeweg steeds meer aangepast aan onze westelijke smaakbeleving. De Rotterdamse variant is daarvan een voorbeeld en staat voor een vol bord smakelijk eten dat de honger stilt.

  • Eterij & Tapperij Café ’t Haantje is een specialist op het gebied van BBQ in het algemeen en slow cooking en smoking in het bijzonder. Regelmatig organiseren wij dan ook BBQ partijen met overheerlijke gerechten die in/op onze grote Oklahoma Smoker worden bereid.

logo-trans

CAFÉ ’t HAANTJE
Bierens de Haanweg 12
3076 DC Rotterdam
010 419 7776

K.v.K.: 56008805

geen 18 geen druppel

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 – 22:00
Woensdag: 11:00 – 22:00
Donderdag: 11:00 – 23:00
Vrijdag: 11:00 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

bob

BELANGRIJK
Privacy & Cookies
Gebruiksvoorwaarden
Contact

Heb je een allergie? Meld het ons.

©2018-2019 Café ’t Haantje
Alle rechten voorbehouden