Skip to content

Feyenoord Café 't Haantje

Feyenoord en Café ’t Haantje

Een traditie op Rotterdam-Zuid

Al sinds de opening, ruim 50 jaar geleden, staat ’t Haantje bekend als het Feyenoord café bij uitstek. Dat heeft alles te maken met de roemrijke geschiedenis waarin de legendarische coach Ernst Happel een centrale rol speelt. In de zaak kan je diverse relikwieën bewonderen en alle wedstrijden live op TV volgen. Bovendien rijdt bij elke thuiswedstrijd een bus van Café ’t Haantje supporters naar De Kuip (en na afloop terug).

Ernst Happel Kein Geloel

Het wemelt in Rotterdam (en ver daarbuiten) van café’s waar mannen en vrouwen met een rood/wit hart graag samenkomen om hun favoriete club onder het genot van een biertje aan te moedigen. Onder al die Feijenoord-café’s neemt ‘t Haantje een bijzondere plek in. Het was namelijk de stamkroeg van de legendarische coach Ernst Happel, onder wiens leiding de club de Europa Cup I veroverde. Tijdens zijn verblijf in Rotterdam woonde Happel in Lombardijen, min of meer in de slagschaduw van De Kuip. Van zijn flat was het een kleine wandeling naar Café ‘t Haantje, waar hij met grote regelmaat binnenwipte voor een glas cognac, een bal gehakt en een potje klaverjassen. Hoewel Ernst Happel later ook nog grote successen zou boeken bij HSV Hamburg, Club Brugge en het Nederlands nationaal elftal, bleef hij altijd een speciale band houden met Feyenoord en bracht hij nog regelmatig een bezoek aan Rotterdam. Bij die gelegenheden ging hij ook altijd langs bij zijn favoriete stamkroeg, Café ‘t Haantje.

happel

<IFRAME src=”https://www.voetbalzone.nl/Opbouw_Modulen/tracker.asp” frameBorder=0 width=”100%” height=220></IFRAME>

Met z'n allen naar Feyenoord kijken bij Café 't Haantje is een traditie. Alle wedstrijden worden live uitgezonden (bij veel belangstelling op het mega-scherm). Uiteraard passen wij onze openingstijden aan

LIVE TELEVISIE

Met z’n allen naar Feyenoord kijken bij Café ’t Haantje is een traditie. Alle wedstrijden worden live uitgezonden (bij veel belangstelling op het mega-scherm). Uiteraard passen wij onze openingstijden aan
feyenoord vlag

Met onze Feyenoord bus naar De Kuip

Elke thuiswedstrijd van Feyenoord brengen wij onze gasten met de bus naar De Kuip en weer terug. Je staat niet in de file, je hoeft niet te wachten op een overvolle tram en parkeren doe je gewoon gratis bij ons voor de deur. Makkelijk en nog gezellig ook. Vertrek een uur voor aftrap. Kosten €5,00 . Gebruik het formulier om je online op te geven. Wij sturen je zo snel mogelijk bericht.

  Je naam (verplicht)

  waterhaan 2
  haantje onderkant

  CAFÉ ’t HAANTJE
  Bierens de Haanweg 12
  3076 DC Rotterdam
  010 419 7776

  K.v.K.: 56008805

  geen 18 geen druppel

  OPENINGSTIJDEN:
  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 11:00 – 22:00
  Woensdag: 11:00 – 22:00
  Donderdag: 11:00 – 22:00
  Vrijdag: 11:00 – 23:00
  Zaterdag: 12:00 – 23:00
  Zondag: 12:00 – 22:00

  bob

  BELANGRIJK
  Privacy & Cookies
  Gebruiksvoorwaarden
  Contact

  Heb je een allergie? Meld het ons.

  ©2018 – tot heden Café ’t Haantje
  Alle rechten voorbehouden