Het Menu Lekker eten en drinken begint hier

schoolbord dinner pixabay

Week- en Maandmenu

Bij Café ’t Haantje kan je niet alleen van de kaart bestellen, maar ook kiezen voor de dagschotel of het week- of maandmenu. Dat week- en maandmenu zie je in de widget staan. Het dagmenu schrijven we dagelijks op het bord in de zaak.

Week en Maandmenu

Weekmenu (12 nov t/m 18 nov)
Schnitzel ‘t Haantje €16,50
Maandmenu (november)
Eendenborstfilet €16,75
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

View on Facebook

WEEKMENU van 6 _ 12 Nov. Stoofvlees €11 ,75
MAANDMENU nov. Eendenborst filet €16,75
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

Wil je voortaan automatisch bericht ontvangen van de nieuwe week- en maandmenu’s? Ga dan naar onze menupagina op Facebook en klik op VOLGEN. Uiteraard kan je onze berichten ook delen met vrienden en een LIKE stellen we erg op prijs 🙂

Seizoensgerechten

Uiteraard kan je bij Eterij & Tapperij Café’t Haantje regelmatig gerechten aantreffen die op het seizoen zijn afgestemd. Deze staan niet op de kaart, maar worden gepresenteerd als dag-, week- of maandmenu.

Asperges

Asperges

Zodra de nieuwe asperges van Hollandse bodem arriveren staan deze bij ons het menu. Geserveerd met gerookte zalm of beenham, ei, krieltjes en saus.
Snert en Bruine Bonensoep

Snert en Bruine Bonensoep

Gedurende de koude wintermaanden kan je dagelijks overheerlijke en rijk gevulde erwten- of bruine bonensoep bestellen.
Gekookte Mosselen

Gekookte Mosselen

Zodra de R in de maand zit kan je regelmatig overheerlijke Zeeuwse mosselen als dag-, week- of maandmenu verwachten.
Stamppotten

Stamppotten

In de wintermaanden is WOENSDAG onze STAMPPOT DAG met wekelijks wisselend heerlijke Zuurkool, Boerenkool, Rauwe Andijvie of Peen met Uien. Met naar keuze rookworst of een bal gehakt met jus.

Barbecue

BBQ

BBQ

In de zomermaanden is het regelmatig BBQ feest bij Café 't Haantje. Dat betekent heerlijk genieten van onder je neus buiten op het terras bereidde specialiteiten.
Smoking

Smoking & Slow Cooking

Langzaam met rook garen van vis en vlees op de enorme Oklahoma Smoker is een specialiteit van Eterij & Tapperij Café 't Haantje. Dat levert heerlijke gerechten op als Pulled Pork, Roast Beef en Smoked Salmon.

Reserveren

Bel ons op 010 419 7776 of klik op de onderstaande knop om je tafel te reserveren.

logo-trans

CAFÉ ’t HAANTJE
Bierens de Haanweg 12
3076 DC Rotterdam
010 419 7776

K.v.K.: 56008805

geen 18 geen druppel

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 – 22:00
Woensdag: 11:00 – 22:00
Donderdag: 11:00 – 23:00
Vrijdag: 11:00 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

bob

BELANGRIJK
Privacy & Cookies
Gebruiksvoorwaarden
Contact

Heb je een allergie? Meld het ons.

©2018 Café ’t Haantje.
Alle rechten voorbehouden.