Skip to content

Het Menu Lekker eten en drinken begint hier

schoolbord dinner pixabay

Kwartaal menu

Bij Café ‘t Haantje kan je niet alleen van de kaart bestellen, maar ook kiezen voor de heerlijke menu´s 

Suggestie van de chefVarkenshaasMet brie en tomaat€17,50Zelf gemaakte wafelMet aardbeien en vanille ijs€6,75 ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook
Woensdag 25 mei de FINALEFeyenoord wist op glorieuze wijze door de groepsfase te komen met maar liefst 6 punten ! meer dan de nummer 2 Slavia Praag. Naast slavia Praag kwamen zij union Berlin & maccabi haifa tegen. Hierna volgde de achtste finale tegen Partizan Belgrado waarbij Feyenoord de eerste wedstrijd er eigenlijk gelijk voor zorgde dat ze de volgende ronde zou halen door te winnen in de uitwedstrijd met 2-5. De return wedstrijd in de kuip werd vervolgens ook gewonnen met 3-1!! John de wolf zei nog die ploeg willen wij niet loten!! En natuurlijk loten wij dan wel slavia Praag. De eerste wedstrijd in de kuip werd gelijk gespeeld met 3-3, waardoor de tweede wedstrijd extra spannend werd. De uitwedstrijd werd gelukkig met 1-3 gewonnen door Feyenoord!!De halve finale werd gespeeld tegen de nummer 2 van de Ligue 1 Marseille. Op papier een lastige wedstrijd. De eerste wedstrijd in de kuip werd wederom gewonnen met 3-2, waarna de uit wedstrijd gelijk werd gespeeld met 0-0. Nu volgt de Finale tegen AS Roma op woensdag 25 mei. Voor deze wedstrijd maken wij heel de zaak leeg en zetten wij de BBQ buiten. Deze avond hoeft niemand tickets te kopen, want elke gezellige Feyenoorder is gewoon welkom. ... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

View on Facebook

Wil je voortaan automatisch bericht ontvangen van het nieuwe kwartaal menu? Ga dan naar onze menupagina op Facebook en klik op VOLGEN. Uiteraard kan je onze berichten ook delen met vrienden en een LIKE stellen we erg op prijs 🙂

Seizoensgerechten

Uiteraard kan je bij Eterij & Tapperij Café’t Haantje regelmatig gerechten aantreffen die op het seizoen zijn afgestemd. Deze staan niet op de kaart, maar worden gepresenteerd als dag-, week- of maandmenu.

Asperges

Zodra de nieuwe asperges van Hollandse bodem arriveren staan deze bij ons het menu. Geserveerd met gerookte zalm of beenham, ei, krieltjes en saus.

Snert en Bruine Bonensoep

Gedurende de koude wintermaanden kan je dagelijks overheerlijke en rijk gevulde erwten- of bruine bonensoep bestellen.

Gekookte Mosselen

Zodra de R in de maand zit kan je regelmatig overheerlijke Zeeuwse mosselen als dag-, week- of maandmenu verwachten.

Stamppotten

In de wintermaanden is WOENSDAG onze STAMPPOT DAG met wekelijks wisselend heerlijke Zuurkool, Boerenkool, Rauwe Andijvie of Peen met Uien. Met naar keuze rookworst of een bal gehakt met jus.

Barbecue

BBQ

BBQ

In de zomermaanden is het regelmatig BBQ feest bij Café 't Haantje. Dat betekent heerlijk genieten van onder je neus buiten op het terras bereidde specialiteiten.
Smoking & Slow Cooking

Smoking & Slow Cooking

Langzaam met rook garen van vis en vlees op de enorme Oklahoma Smoker is een specialiteit van Eterij & Tapperij Café 't Haantje. Dat levert heerlijke gerechten op als Pulled Pork, Roast Beef en Smoked Salmon.

Reserveren

Bel ons op 010 419 7776 of klik op de onderstaande knop om je tafel te reserveren.

logo-trans

CAFÉ ‘t HAANTJE
Bierens de Haanweg 12
3076 DC Rotterdam
010 419 7776

K.v.K.: 56008805

geen 18 geen druppel

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: 11:00-22:00
Dinsdag: 11:00 – 22:00
Woensdag: 11:00 – 22:00
Donderdag: 11:00 – 22:00
Vrijdag: 11:00 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

bob

BELANGRIJK
Privacy & Cookies
Gebruiksvoorwaarden
Contact

Heb je een allergie? Meld het ons.

©2018-2021 Café ‘t Haantje
Alle rechten voorbehouden