Skip to content

Eterij & Tapperij Café ’t Haantje

Perfect voor  zakelijke ontmoetingen

bord eten

Een fijne plek om af te spreken

Door de gunstige ligging is Eterij & Tapperij Café ’t Haantje een locatie bij uitstek voor zakelijke afspraken. Niet alleen voor het bedrijfsleven in de directe omgeving, maar ook voor iedereen die beroepsmatig onderweg is. In een gezellige zaak met persoonlijke bediening is het net iets prettiger om bij elkaar te komen voor werkoverleg en eet je toch een stuk smakelijker dan wanneer je eerst met een dienblad langs een buffet moet schuiven.

Koffie en Lunch

Een goede kop koffie (of thee) met een stuk appelgebak of een prima lunch zijn uitstekende manieren om het werkoverleg soepeler te laten verlopen. Maak het voor alle medewerkers plezieriger en makkelijker door van Café ’t Haantje jullie vaste ontmoetingsplaats te maken.

Zakenetentje

Je wilt met gasten zaken bespreken tijdens een goed etentje. Blijf lekker in de buurt en spreek af bij Café ’t Haantje. Centraal gelegen in een omgeving met heel veel bedrijven, makkelijk te vinden en een prima eetgelegenheid waar iedereen zich thuis voelt.

Borreluur

Met collega’s of bezoekers even onder het genot van een glaasje ontspannen na een dag hard werken. Je bent zo bij Café ’t Haantje, je kan er altijd je auto voor de deur kwijt en er hangt altijd een prettige sfeer. Zowel binnen aan de bar als buiten op het ruime loungeterras.

Ideaal gelegen

Eterij & Tapperij Café ’t Haantje ligt slechts minuten rijden van verkeersknooppunten Ridderkerk en Vaanplein aan de Ringweg-Zuid, dus een ideale ontmoetingsplaats voor reizigers die komen en gaan in de richtingen Europoort, Zierikzee/Vlissingen, Gorinchem en Dordrecht/Breda. Bovendien ligt de belangrijkste invalsweg richting Ahoy/Zuidplein en Rotterdam-Centrum letterlijk om de hoek.

Afspreken bij ’t Haantje betekent weinig tot geen omrijden, dus geen tijdverlies, maar desondanks toch even weg van de snelweg.

Binnen een straal van nog geen 10 minuten rijden van Café ’t Haantje vind je onder andere The Greenery (Groente- en Fruitveiling Barendrecht), Rotterdam Ahoy, Bedrijventerrein Bijdorp, Verzamelgebouw Zuid, Maasstad Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis, Stadion Feyenoord, Waalhaven, Zuiderbegraafplaats/Crematorium, Bedrijventerrein Reyerwaard, Woonboulevard Barendrecht, IKEA, Bedrijventerrein Hordijk, Winkelcentrum Zuidplein en Winkelcentrum Keizerswaard.

receptie2

Jubileum, bedrijfsfeest of nieuwjaarsreceptie?

Bij Eterij & Tapperij Café ’t Haantje kunnen we partijen organiseren tot 150 personen. Precies zoals jij het graag hebben wilt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Makkelijk bereikbaar

Slechts minuten rijden van diverse verkeersknooppunten.

Winkels

Volop winkels in de buurt voor als je snel een boodschap nodig hebt.

Altijd verse koffie

Vers gemalen bonen voor heerlijke koffie.

Gratis Parkeren

Volop gratis parkeerruimte, recht voor de deur.

Bediening

Niks zelf eten en drinken halen, maar bediening aan tafel.

Lekker eten

Geen buffet, maar vers klaargemaakte gerechten.

Weg van de snelweg

Even een ander uitzicht en een andere omgeving.

WiFI

Gasten hebben gratis WIFI en je kan ook je mobiel snel even opladen.

Sfeervol

Geen kille bedoeling, maar een gezellige zaak.

Vlakbij AHOY

Ga je met vrienden of collega’s  naar ABN-AMRO Tennis, de Vrienden van Amstel, Kerstcircus of North Sea Jazz? Spreek met elkaar af bij Café ’t Haantje om eerst samen wat te eten of te drinken. Parkeer de auto’s gratis voor de deur en neem de bus (halte om de hoek) naar AHOY. Dat scheelt je niet alleen parkeergeld, maar vooral ook heel veel tijd. De bus is er in nog geen 10 minuten, rijdt de files voorbij en zet je praktisch voor de ingang af.

Catering

Wil je van een feest of bedrijfspresentatie is een heel bijzondere gebeurtenis maken? Je kunt Café ’t Haantje ook inschakelen voor de catering van je evenement op locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een BBQ party met onze enorme Oklahoma Smoker, Big Green Egg en buitenbar? Kom gerust langs en we vertellen je graag meer.

waterhaan 2
haantje onderkant

CAFÉ ’t HAANTJE
Bierens de Haanweg 12
3076 DC Rotterdam
010 419 7776

K.v.K.: 56008805

geen 18 geen druppel

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11:00 – 22:00
Woensdag: 11:00 – 22:00
Donderdag: 11:00 – 22:00
Vrijdag: 11:00 – 23:00
Zaterdag: 12:00 – 23:00
Zondag: 12:00 – 22:00

bob

BELANGRIJK
Privacy & Cookies
Gebruiksvoorwaarden
Contact

Heb je een allergie? Meld het ons.

©2018  tot heden            Café ’t Haantje
Alle rechten voorbehouden